Licente cPanel Add-on-uri cPanel

cPanel este cel mai popular panou de control pentru găzduire website.

cPanel

Licență cPanel VPS

Instalare gratuită pentru cPanel

Modificare IP din zona de client

Conturi: Nelimitate

20€ / Luna

COMANDĂ ACUM!
CloudLinux

CloudLinux

Securitate CloudLinux

Repartizarea resurselor

Ultima Versiune

14€ / Luna

COMANDĂ ACUM!
LiteSpeed

LiteSpeed

Stabilitate superioară a serverului

Îmbunătățește performanța și stabilitatea

Ultima: Versiune

15€ / Luna

COMANDĂ ACUM!
Softaculous

Softaculous

Demo-uri pentru fiecare script

Actualizări rapide și sigure

Scripturi: 400+

2€ / Luna

COMANDĂ ACUM!
Softaculous

Virtualizor

Mai multe virtualizări acceptate

Rețea simplă și clustering

Ultima: Versiune

10€ / Luna

COMANDĂ ACUM!
WHMCS

Licenta WHMCS

Posibilitati de configurare aproape totale

Sistem de facturare si de evidenta a platilor

Creare Upgrade si Downgrade

12€ / Luna

COMANDĂ ACUM!

Suntem parteneri autorizați pentru licenţe cPanel şi putem oferi cele mai populare add-on-uri din industria de găzduire pentru cPanel.

Oferim suport complet pentru toate licențele, precum și activarea instantanee. Ca întotdeauna, ne străduim să fim cel mai ieftin revânzător, iar în cazul în care găsești prețuri mai mici la alți furnizori de servicii, atunci noi vom oferi prețul acestora sau chiar mai mic.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE LICENŢE CPANEL SAU CELE MAI POPULARE ADD-ON-URI

CE ESTE WHM SI CE ESTE CPANEL?

cPanel si WHM (WebHost Manager) combina o serie de facilitati, punandu-va astfel la dispozitie toate uneltele de care este nevoie in administrarea mai multor conturi de gazduire web (in cazul resellerilor).

WHM

Prin WHM aveti posibilitatea de a crea atat pachete de gazduire predefinite pentru proprietarii de domenii, cat si pachete personalizate (fiecare cont creat avand la dispozitie panoul de administrare cPanel si toate facilitatile incluse in acesta). Accesul la WHM va pune la indemana toate instrumentele necesare unei bune administrari ale conturilor de gazduire web. WHM/cPanel este la ora actuala lider de piata, recunoscuta fiind drept unealta cea mai eficienta pe piata de web hosting.

Iata ce puteti face cu WHM: creare cont nou, updatare cont gazduire, creare pachete gazduire speciale, configurare baze de date, configurare backup-uri, instalare certificate SSL, configurare conturi pentru reselleri, administrare conturi si altele.

cPanel

CPanel este un panou de control care va permite sa va administrati planul de gazduire prin intermediul unei interfete web. Aveti posibilitatea de a administra mai multe aspecte, precum: adrese de e-mail, fisiere, backup-uri, conturi FTP, scripturi CGI, baze de date, domenii, subdomenii, statistici web și nu numai.

CE ESTE CLOUDLINUX?

Ce este CloudLinux?

CloudLinux este un sistem de operare compatibil cPanel care permite impunerea de restrictii de tip resource-usage pentru fiecare tip de cont, realizandu-se astfel o distributie omogena a site-urilor de pe nodurile de gazduire, iar resursele serverelor sunt alocate mult mai eficient catre clienti.

Sistemul de operare CloudLinux are rolul de a mentine serverele online chiar daca acestea sunt supuse unui trafic imens. Aceasta performanta este posibila datorita faptului ca fiecare client este izolat cu un numar de resurse bine stabilite, asadar, daca mediul virtual al unui client va fi bombardat cu trafic, ceilalti clienti nu vor avea de suferit. In cazul sistemele de hosting traditionale, in momentul in care un client genereaza un trafic neasteptat de mare toti celialti clienti de pe acelasi server vor fi incetiniti sau, mai rau, vor fi deconectati.

Asadar CloudLinux isi izoleaza clientii astfel incat, indiferent de ce s-ar intampla, acestia nu isi pot depasi resursele alocate si celalti clienti vor ramane neafectati.

Printre tehnologiile integrate in CloudLinux putem enumera LVE, LVE Wrappers, Secure LVE sau MySQL Governors.

LVE (Lightweight Virtual Environments) este o tehnologie a kernel-ului care limiteaza si controleaza resursele alocate fiecarui utilizator in parte. Aceasta tehnologie se foloseste in momentul in care avem de-a face cu foarte multi utilizatori si este folosita in special in industria hostingului. Fara tehnologia LVE orice site ar putea folosi prea mult din procesorul serverului, incetinind astfel celelalte site-uri.

Pe langa tehnologia LVE se mai utilizeaza un set de utilitare numite LVE Wrappers care permit administratorilor sa detina un control mai mare al resurselor alocate unui program, asigurand functionarea corecta a aplicatiilor, prevenind scurgerile de performante care ar putea incetini serverul.

Pentru a evita neplacuta situatie in care un utilizator acceseaza fisierele altui utilizator de pe server s-a mai introdus un sistem de izolare auxiliar, numit Secure LVE, pentru a spori securitatea serverelor.

Pentru functionarea optima a bazelor de date este folosit MySQL Governors, iar daca un utilizator va incerca sa foloseasca mai multe resurse MySQL decat i-au fost alocate, acesta va fi impiedicat de catre MySQL Governors.

Beneficiile CloudLinux pentru platforma de gazduire:

 • distributia resurselor hardware in mod echivoc catre utilizatori, conform ofertei
 • limitarea marilor consumatori care pot aglomera serverele de gazduire
 • protectia conturilor in cazul atacurilor
 • garantarea disponibilitatii de conexiuni disponibile atunci cand serverele sunt aglomerate
 • asigurarea unui grad suplimentar de protectie atunci cand un site este atacat
 • imbunatatirea performantei generale a site-urilor
 • imbunatatirea uptime-ului
 • Statistici detaliate pentru clienti cu consumul de resurse asigurand astfel transparenta calitatii serviciilor intre Furnizor si Beneficiar
CE ESTE LITESPEED CACHE?

Ai auzit vreodata de LiteSpeed Cache? Dupa cum indica si numele, LiteSpeed Cache este un modul de cahe utilizat de LiteSpeed Web Server. In acest articol vom evidentia cateva detalii despre LiteSpeed Cache. Dar inainte de asta, ce este LiteSpeed Web Server?

LiteSpeed Web Server reprezinta o alternativa la traditionalul Apache Web Server. In mare este la fel ca Apache, insa cu cateva imbunatatiri impresionante pentru performanta. Asadar, LiteSpeed Web Server (LSWS) este un Apache cu performante superioare, fiind cel mai folosit Web Server, webserver pe care il folosim si noi.

Caracteristici ale LSWS – cele mai importante caracteristici ale LSWS sunt:

1. Compatibilitate Apache: LSWS este compatibil cu Apache. Astfel, este compatibil cu cele mai utilizate module apache precum mod_rewrite, mod_security, etc. De asemenea, LSWS suporta .htaccess.

2. Performante ridicate: LSWS ofera performante mult mai ridicate fata de Apache. Secretul consta in utilizarea arhitecturii determinate de eveniment cum ar fi actiunule utilizatorului (click, apsarea unei taste…etc). LSWS poate raspunde unui numar de solicitari de ordinul miilor in acelasi timp cu un consum redus de memorie.

3. Mai sigur: LSWS este mai sigur decat Apache, fiind compatibil cu mod_security. Astfel, serverele shared din intreaga lume ruleaza cu LSWS.

Litespeed Cache (LSCache)

Exista trei versiuni diferite de LSCache:

 • OpenLiteSpeed
 • LSWS Standard
 • LSWS Entreprise

Versiunea Enterprise are incorporata functionalitatea de cache numita LiteSpeed Cache sau LSCache. LSCache se comporta similar cu mod_cache in Apache sau cu Varnish. LSCache creaza un super cache atat pentru continut static, cat si pentru continut dinamic. Intrucat mecanismul de cache este integrat in serverul web LiteSpeed, acesta elimina nevoia unui proxy invers, astfel ajungand la o performanata sporita.

Public Cache sau Shared Cache – intentioneaza sa fie folosit de utilizatori multipli si ofera mai buna performanta.

Cu Public Cache clientul poate obtine varianta cu cache a unui site fara sa fie nevoie de versiunea originala a site-ului.

Public Cache este recomandat pentru utilizare datelor solicitate de mai multi utilizatori. Este bine sa utilizati cache-ul pentru continutul care nu se schimba frecvent.

Private Cache – intentioneaza sa fie folosit numai de anumiti utilizatori

Este recomandat pentru cazurile cand salvezi date personale si trebuie sa le oferi numai persoanelor autorizate. Este bine sa utilizezi Private Cache atunci cand continutul este transmis utilizand SSL prin protocolul HTTPS. Este ideal pentru site-urile care utilizeaza cookie. Chiar daca Pvivate Cache este mai putin compatibil, acesta ofera mai multe avantaje in comparatie cu Public Cache.

Avantaje Private Cache

Fiecare masinarie sau componenta care este conectata la internet utilizeaza Private Cache, asadar este foarte probabil sa intalnesti cel putin un singur mecanism de cache pentru orice faci in mediul on-line.

Este posibil pentru Public Cache sa nu retina anumite reprezentatii sau sa le afiseze fara o reverificare/revalidare. Aceasta problema nu exista insa la Private Cache.

Chiar si cu aceste avantaje, exista cateva situatii in care nu trebuie sa utilizezi un modul de cache, indiferent ca vorbim de Public Cache sau Private Cache. Dintre acestea amintim:

– nu utiliza cache pentru continut care se modifica frecvent.
– nu utiliza cache pentru informatiile sensibile la timp (continut dinamic).
– nu utiliza cache pentru solicitarile de tip POST.

Toate serviciile shared oferite de catre noi beneficiaza de Litespeed Cache (LSCache). Pentru mai multe detalii sau informatii nu ezitati sa contactati echipa tehnica prin intermediul unui ticket de suport.

CE ESTE WHMCS?

WHMCS este un client managerial “totul într-unul”, cu facturare și soluții de sprijin pentru afacerile online. WHMCS manevrează totul, de la înscrierea și până la terminarea contului, cu facturare automată, aprovizionare și management.

Cu WHMCS ești în control, având la îndemană un foarte puternic instrument de automatizare a afacerilor. Pentru a instala și rula WHMCS ai avea nevoie de o licență, însă poți încerca un demo gratuit, pentru a-ți forma o părere despre ce poate face WHMCS.

Caracteristici :

Facturare
Valute multiple
Suport fiscal
Suport pentru tichete
Estimări
Procesări plăți, restituiri, controale de fraudă, provizioane și gestionare de produse și domenii
Interfață simplă și intuitivă, încărcare rapidă, setare rapidă și suport eficient
Oferte pentru produse, emailuri de întâmpinare, stocuri, promoții
Suport prin sistem de tichete, descărcări, anunțuri, unelte pentru problemele de rețea
Module de creare, suspendare, terminare, actualizare
Module de dezvoltare
Certificate SSL
Actualizări nameservere
Personalizabil
Fișiere de limbă
Altele…

Poți instala WHMCS automat și gratuit, direct din cPanel, de la meniul Softaculous.

CE ESTE VIRTUALIZOR?

Virtualizor este un mare panou de control bazat pe web a fost creat de aceeași echipă Softaculous pentru Virtual Private Server (VPS). Un panou de control prietenos pentru mediul VPS, cu ajutorul administratorului Virtualizor sau al utilizatorului final, poate crea și controla VPS pe servere doar făcând clic pe butonul mouse-ului o dată. Virtualizor acceptă Linux KVM, Xen, OpenVz, Proxmo etc. și a fost special conceput cu multe caracteristici fermecătoare pentru afacerile de găzduire. Dacă sunteți antreprenor și doriți să creați multe servere private virtuale (VPS) pentru a le vinde clienților, atunci Virtualizor este cel de care aveți nevoie cu adevărat. Va funcționa perfect pentru tine. Fiecare proprietar de server va avea propriul său panou de control și o comandă completă și control asupra VPS-ului său. Virtualizor a fost, de asemenea, planificat și proiectat ca un panou de control ușor de utilizat. Administratorul poate controla VPS printr-o interfață de site și ca utilizator final prin instrumente de management precum WHMCS.

CE ESTE SOFTACULOUS?

Ce este Softaculous:

Softaculous este un installer de aplicații care vă economisește timpul și efortul de a crea blogul de vis, site-ul sau magazinul de comerț electronic. În mod deosebit iubit de clienții care au găzduire shared, installer-ul de aplicații Softaculous face ca punerea la punct a unui website să fie floare la ureche. Iată cum ajută Softaculous clienții, în special pe cei care sunt noi în industria web (de obicei clienți Shared Hosting), să faciliteze funcționarea infrastructurii web.

1. Toate aplicațiile de care aveți nevoie pentru afacerea dvs. web, într-un singur loc

Aplicația de instalare Softaculous permite unui utilizator să instaleze cu ușurință peste 400 de aplicații în doar câteva clicuri, acoperind fiecare aplicație majoră de care aveți nevoie pentru a rula cu succes o afacere web din următoarele categorii:

-E-commerce
-Management de conținut
-Forum
-Galerii de imagini
-Rețele sociale
-Ad management
-Instrumente Google Analytics
-Gestionarea e-mailurilor
-Management de proiect
-ERP
-Relații Clienți
-Gestionarea bazelor de date
-Video
-File Manager
-Instrumente SEO

Softaculous oferă, de asemenea, scripturi populare, cum ar fi:

-WordPress
-Joomla
-WHMCS
-Drupal
-OpenCart
-Dolphin
-Zen Cart
-Magento
-SugarCRM
-phpMyAdmin
-MyWebSQL
-Vtiger

De asemenea, puteți solicita și scripturi pe care nu le găsiți

Dacă reușiți să găsiți un script pe care Softaculous nu îl are, echipa va examina solicitarea dvs. și o va adăuga în biblioteca de scripturi.

2. Instalare rapidă

Aveți posibilitatea de a obține site-ul dvs. funcțional foarte repede, deoarece instalatorul de aplicații Softaculous are grijă de întregul proces de instalare și va rezolva orice posibile probleme. Sunteți scutiți de descărcarea și încărcarea fișierelor zip sau de încercarea de a află de ce nu a reușit o instalare etc.

3. Acces ușor

Programul de instalare a aplicațiilor Softaculous este oferit în mai multe panouri de găzduire web majore, cum ar fi cPanel, Plesk, CentOS, Interworx, ISP, DirectAdmin, H-Sphere și Hosting Controller totodată fiind disponibil și prin API. NAV Communications oferă Softaculous cu fiecare pachet Shared Hosting.

4. Întreținere zero

Actualizările software sunt bine testate înainte de lansare pentru a vă asigura că nu vă confruntați cu probleme. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreținerea serverului deoarece actualizările sunt descărcate printr-un proces CRON care se execută automat pe server.

5. Ușor de folosit

Considerând că un pachet Shared Web Hosting este, de obicei, ceea ce majoritatea oamenilor aleg la începutul afacerii lor, Softaculous este proiectat astfel încât oricine să poată naviga prin el. Există mai multe sfaturi utile pe toată interfața pentru a vă ajuta.

6. Instalați scripturi în limba pe care o doriți

Programul de instalare al aplicațiilor Softaculous vă permite să instalați scripturi în peste 50 de limbi. Acest lucru vă scutește de descărcarea pachetelor de traducere!

7. Evaluări, recenzii și testări de scripturi

Dacă nu sunteți sigur de un anumit script, Softaculous listează ratingurile scripturilor, recenzii și chiar link-uri către demo-uri pentru ca utilizatorii să ia o decizie în cunoștință de cauză.

8. Scripturile sunt actualizate în permanență

Programul de instalare al aplicațiilor Softaculous continuă să adauge zilnic mai multe scripturi în biblioteca lor.

9. Testarea

Softaculous vă permite, de asemenea, să vă clonați site-ul pentru a testa modificările înainte de a le instala pe site-ul propriu-zis.

Ai intrebari? Te putem ajuta. (+40)-758-520-296